NADA Vízkőmentesítő készülék csapfejekre

NADA Vízkőmentesítő készülék csapfejekre
NADA Vízkőmentesítő készülék csapfejekre
NADA Vízkőmentesítő készülék csapfejekre
NADA Vízkőmentesítő készülék csapfejekre
NADA Vízkőmentesítő készülék csapfejekre
NADA Vízkőmentesítő készülék csapfejekre
NADA Vízkőmentesítő készülék csapfejekre
NADA Vízkőmentesítő készülék csapfejekre
NADA Vízkőmentesítő készülék csapfejekre
NADA Vízkőmentesítő készülék csapfejekre
NADA Vízkőmentesítő készülék csapfejekre
NADA Vízkőmentesítő készülék csapfejekre

NADA Vízkőmentesítő készülék csapfejekre

Többszörösen díjnyertes magyar termék!

 

 • Gyors, kényelmes, egyszerű használat
 • Többször felhasználható
 • Hatékony megoldás a csapok és azok szűrőbetéteinek vízkőtelenítésére

 

Vízkőmentesítő készülék a csapfejre lerakódott makacs vízkőszennyeződés eltávolítására.

Rendszeres használatával megszüntethető, megelőzhető a csapfejek vízkövesedése, valamint a szűrőbetétek elszennyeződése.

Hosszú távon a csaptelepek élettartamát növeli.

 

Csak helyezze fel a csapfejre, töltsön bele ecetet, hagyja hatni a folyadékot legalább 20 percig, ezután óvatosan távolítsa el a készüléket.

 

Háztartási tisztítóeszköz, mely bonyolult berendezés helyett, fárasztó testi munkát igénylő, súroló kézi munka nélkül is alkalmas vízkifolyók, vízvezeték szerelvények vízkőmentesítésére, továbbá vízcsapokra szerelt vízterelők, szűrők külsejének és belsejének tisztítására. Egyetlen mozdulattal felhelyezhető, és az átfolyó vízre nincs hatással.

Időközönként fertőtlenítsük csapjainkat, még akkor is, ha azok nem vízkövesek. Egyszerű, gyorsan kivitelezhető tippünk a következő: 

A csap végén lévő fém egy igazi bacilusmágnes. A folyóvíz miatt a mindig nedves környezetben kedvező feltételekkel szaporodnak a kórokozók.

A készüléket helyezzük üres állapotban a csapfejre, nyissuk meg a csapot és engedjünk bele annyi vizet, amíg az el nem lepi a csap fejét, zárjuk el a vizet, ezután csepegtessünk a készülékbe (a tölcséren keresztül) 5-6 csepp fahéj és szegfűszeg illóolajat. Hagyjuk hatni 15-20 percig. Ha időközben el kellene mennünk otthonról, ne aggódjunk ha a csapon kellene rajta hagynunk a készüléket, mert nem okoz semmilyen problémát. Ezután távolítsuk el a készüléket és folyassuk pár másodpercig a forró vizet, töröljük le a csapunkat. Ezt az eljárást hetente, de akár naponta is megismételhetjük.

A készülék segítségével nagyon könnyen a szűrőbetétek külső-és belső feléhez tudjuk koncentrálni az antibakteriális illóolajos folyadékunkat. Ezt bármikor, pillanatok alatt megtehetjük a NADA segítségével! 

 

"Fahéj illóolaj antibakteriális hatását több baktérium esetén is bizonyították [Unlu et al. 2010], továbbá azt is, hogy az illóolaj más, például szegfűszeg illóolajjal kombinálva még hatékonyabb [Fei et al. 2011]."

 

 

 

 

1 499 Ft
db
db
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

 • Gyors, kényelmes, egyszerű használat
 • Többször felhasználható
 • Hatékony megoldás a csapok és azok szűrőbetéteinek vízkőtelenítésére

 

G.Y.I.K.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok

 

1. Mi a NADA?

- A NADA vízkőmentesítő készülék egy praktikus háztartási tisztító/takarító eszköz a csapfejekhez. Az eszközzel anélkül dolgozhat, hogy a szűrőbetéteket el kellene távolítania. Segítségével a csapfej és a szűrőbetét része is (kívül belül is) vízkőteleníthető, fertőtleníthető szinte egy mozdulattal.

2. A termékük nagyon tetszik és praktikusnak is találom, de vajon jó az én csapomra is?

- A NADA vízkőmentesítő készülék belső átmérőjének rugalmas zárófelülete 4 cm átmérőjű. A mindig-és jelenleg is forgalomban lévő csapok csapfeje átlagosan 2.5-3 cm átmérőjűek. Természetesen a NADA Vízkőmentesítő készülék ennek figyelembevételével készült.

Amennyiben az Ön csapfeje a szokványos méretű -vagyis nem haladja meg a 4 cm átmérőt (vonalzóval egyszerűen lemérhető)-, bátran rendelje meg termékünket. 

3. Milyen folyadékkal kell feltöltenem a készüléket?

- A NADA vízkőmentesítő készülék bármilyen vízkőoldó folyadékkal feltölthető, de ahogyan a videóban is látható, egyszerű háztartási ecettel is használható. 

4. Pontosan mit vízkőtelenít a készülék?

- Alkalmazás közben a NADA vízkőmentesítő készülék a csapfejek teljes egészére -a szűrőbetéteket is beleértve, kívül és belül is- fejti ki hatását. Vízkőteleníti/megtisztítja azokat a lerakódott szennyeződésektől, a kialakult vízkőtől és egyéb lerakódásoktól.

5. Mitől praktikus?

- Az említetteken felül a NADA vízkőmentesítő készülék segítségével és használatával lerövidítheti az erre a területre fordított takarítási időt. A készülék egy mozdulattal felhelyezhető és kifejezetten a csapfejekre és azok szűrőbetéteire fókuszálva fejti ki hatását. A készülék segítségével a vízkőoldó folyadék a nehezen elérhető, kritikus helyekre koncentrálódik. Ön csak felhelyezi a készüléket a csapfejre, feltölti a folyadékkal és hagyja hatni (általában 20 perc elegendő, de ez függ a felhasznált vízkőoldó folyadék hatóidejétől. Ecettel alkalmazva 20 perc. Ha nagyon makacs a szennyeződés az eljárási idő meghosszabbítható vagy az eljárás megismételhető), így a takarításra szánt idejét sokkal gazdaságosabban tudja beosztani, továbbá A NADA vízkőmentesítő készülék használatával csapja élettartamának meghosszabbításáért, annak karbantartásáért/állagmegóvásáért Ön már is sokat tett.

6. Hányszor használhatom fel a készüléket?

- A NADA vízkőmentesítő készülék nagyon sokszor felhasználható. 

7. Milyen engedéllyel rendelkezik a termékük?

- OKI, Országos Környezet-egészségügyi Intézet által kiállított engedéllyel. 

8. A termék milyen anyagból készült?

- A NADA vízkőmentesítő készülék azon kívül, hogy strapabíró anyagból készült, - a hosszú élettartam volt az egyik kitűzött cél- , de ami még ennél is fontosabb, hogy a felhasznált alapanyagok egészségre ártalmatlanok. A NADA vízkőmentesíő készülék egészségre ártalmatlan anyagokból készül, erre az OGYI engedély a garancia.

9. Milyen díjakat nyert a NADA?

- A NADA vízkőmentesítő készülék eddig összesen 4 világkiállításon vett részt a következő helyeken:

- Budapest

- Nürnberg

- Ljubljana

- Szöul

Mind a 4 helyszínről éremmel tért haza, 2 esetben pedig aranyéremmel gazdagodva. 

 

Használati utasítás

 

 • A készüléket a csomagoláson látható módon helyezze fel a csapfejre.
 • A tölcséren keresztül töltse fel a készüléket vízkőoldó folyadékkal (vagy háztartási ecettel), míg el nem lepi a vízköves felületet.
 • Hagyja hatni a folyadékot a vízkőoldó csomagolásán található útmutatóban jelzett ideig, de minimum 20 percig. / A hatóidő fajtánként eltérő lehet. /
 • Alkalmazás után a készüléket óvatosan vegye le a csapfejről, ügyelve, hogy a benne lévő folyadék ne spricceljen szét.
 • A felhasznált folyadékot ürítse ki, majd alapos öblítés után a készülék többször felhasználható.
 • A csapfejet kívülről vizes szivaccsal alaposan törölje át, majd rövid ideig folyassa a vizet a tökéletes tisztaság érdekében.
 • Makacs szennyeződés esetén az eljárás megismétlendő.
Adatok
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2018.12.06 06:06
 - Éva
CSÚCS SZUPER!
Nekem eddig is fontos volt, hogy a csapfejben ne rakódjon le a trutyi, de a NADA -val ezt mégtökéletesebben tudom elérni és ami nem mellékes kényelmesen!!! Rendeltem valamit aminek a férjem jobban örül mint én! Eddig neki kellett szétszedni és kipucolni a csapot, de ezzel az egyszerű kis kütyüvel ennek vége!NADA bónusz
2018.12.04 22:30
 - Kerekes Zsuzsanna
Kipróbáltam! Nagyon megvagyok elégedve! Köszönöm
2018.12.03 20:01
 - Szalai Tímea
Pénteken megérkezett a termék ( a szállítás is rendben, gyorsan ment). Azonnal kipróbáltam. Olyan tiszták lettek a csapjaim hogy öröm belőlük vizet engedni. Köszönöm szépen!!! Mindenképp ajánlani fogom a barátaimnak is! További kellemes munkát kívánok Önöknek! :-)
2018.12.03 18:04
 - Varga Tamás
Nagyon klassz és egyszerű ötlet!!!
2018.12.03 15:58
 - Gabriella Roitinger
Nagyon ötletes, hasznos, es nem utolsosorban mutatos eszkoz.
Nem kel surolni, mert a Nada elvegzi helyettem ️️
Webáruház készítés